in 8 stappen op avontuur met je persoonlijke rugzak


Alle aandacht voor jezelf tijdens individuele coaching op een coachvraag  of thema voor groei.

stuur mij meer info

Op avontuur met je team of collega's in een training op een thema voor groei dat speelt op de werkvloer.

stuur mij meer info

Empowerment programma's voor kansrijke jongeren en jongeren organisaties.

stuur mij meer info

Mindful Weekend Tijdens deze outdoor mindfulness retraite in de prachtige natuur rondom het Müllerthal in Klein Zwitserland heb je alle tijd om op avontuurlijke wijze te onthaasten en te bezinnen op je volgende stap. Je maakt een hike, neemt een frisse duik in de rivier, verstilt bij een kampvuur en mediteert in je hangmat. Eén overnachting is in de buitenlucht en één wat luxer binnen, in een hotel. Op avontuurlijke wijze borgen we je positieve ervaringen van het weekend als anker voor bewuste actie in de toekomst.

stuur mij meer info

Mindful Pelgrimeren Op de eeuwenoude pelgrimsroute de Camino de Santiago ervaar je de Mindfulness thema’s op een diepere laag. In dagelijkse etappes van zo’n 20 km loop je van Sarria, naar Santiago de Compostela en naar Finisterre. Per dag sta je onderweg lopend stil bij jouw ervaringen. Je slaapt in eenvoudige pelgrimsherbergen waar je met jouw persoonlijke pelgrimspaspoort kunt overnachten. Aan het eind van deze ontdekkingsreis zet je een stap naar een nieuw begin.

stuur mij meer info

Mindful Avontuur In het land van Lord Buddha ervaar je letterlijk de pieken en dalen van het leven. Je begint in de heerlijke hectiek van Kathmandu met een sightseeing. Daarna beleef je de natuur en wildlife van Chitwan National Parc. Na een bezoek aan Lumbini, de geboorteplaats van de Boeddha, kan je bijkomen in de toeristische trekpleister Pokhara. Van daaruit gaan we op een 5-daagse trekking naar Poonhill op 3210 meter. Ter bezinning en reflectie sluiten we af in het tempelcomplex van Bhaktapur.

stuur mij meer info


STAPPENPLAN

Lopend Stilstaan is een avontuurlijke mix van Mindfulness & Wandelcoaching. Geïnspireerd door de MBSR-methode (Mindfulness Based Stress Reduction) ga je op avontuur met jouw persoonlijke rugzak. In de natuur bewandel je op actieve wijze de elementen aarde, water, vuur en lucht. Je loopt op de aarde (op blote voeten mag), neemt een frisse duik in de rivier (volgens de Wim Hof Methode), verstilt bij een kampvuur of mediteert in je hangmat. Met meditatie, reflectie, oefeningen, teaching en coaching onderweg. Zo doorloop je op ervarend lerende wijze de 8 stappen van het levenslabyrint: 1. Hier en Nu zijn (waar sta je nu?), 2. Hardnekkige patronen doorbreken (welke weg heb je tot nu toe bewandeld?), 3. Je doel voor ogen houden (waar ben je naartoe onderweg?), 4. Doen waar je blij van wordt (waar loop je warm voor?), 5. Omgaan met beren op de weg (waar loop je iedere keer tegenaan?), 6. Het moois in je rugzak ontdekken (wat heb je nodig onderweg?), 7. Leven vanuit je ware natuur (wie ben je echt?) en 8. Bewust in actie komen (wat wordt je eerstvolgende stap?). Je krijgt inzicht in je denken, voelen en handelen. In plaats van automatisch te reageren op wat zich aandient leer je bewust in actie te komen. Met praktische tools creëer je ruimte en vrijheid in jezelf om andere keuzes te maken. Op weg naar innerlijke rust, positieve energie en levensplezier.

Namasté, Buen Camino


IN JE ELEMENT

met avontuurlijke mindfulness


JA, ik wil lopend stilstaan!

stuur mij meer info inclusief checklist voor mijn persoonlijk stappenplan en gratis e-book INSPIRAJOHN.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de wet AVG.