IN JE ELEMENT

zet de eerste stap op donativo basis


OFFLINE 
MINI AVONTUUR

De eerste zondag van de maand, bij zonsopkomst (ja, dat is vroeg!), bewandel je de element aarde, water, vuur en lucht binnen een Mindfulness thema. In de regio Drechtsteden loop je in stilte (op blote voeten mag ook!), neem je een frisse duik in de rivier (pootje baden mag ook!), verstil je bij een kampvuur en mediteer je in een hangmat.

Interesse? Meld je dan aan via info@johnvandersluis.nl, dan ontvang je meer info. Op donativo basis middels een tikkie (jij bepaalt wat je betaalt!).

ONLINE
E-AVONTUUR

De eerste dinsdagavond van de maand neem ik je mee op mindful avontuur. Geïnspireerd door het leven, en mijn reizen naar o.a. Santiago de Compostela en Nepal, bewandel je een aantal Mindfulness thema's. Met behulp van storytelling, meditatie, teachings en reflectie nodig ik je online uit in je element te zijn. Met beide voeten aan de grond en speelse diepgang.

Interesse? Meld je dan aan via info@johnvandersluis.nl, dan ontvang je meer info en de zoom-link. Op donativo basis middels een tikkie (jij bepaalt wat je betaalt!).

 


DE VERVOLGSTAP

mindful avonturen