home » lopendstilstaan » jongeren

Jongeren Avontuur


Als sociaal, maatschappelijk betrokken ondernemer zet ik me in om kwetsbare groepen mee op avontuur te nemen. Zo mocht ik als freelance trainer/coach mee op diverse jongeren empowerment programma's. In samenwerking met diverse organisaties neem ik jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar kansrijk mee op pad. Op weg naar zichzelf.

Santiago Uitdaging

117,3 km om jezelf te ontdekken


De Santiago Uitdaging is een 10-daags avontuurlijk empowerment programma voor kansrijke jongeren tussen de 16 en 25 jaar. In een natuurlijke en uitdagende omgeving kom je los van het dagelijks leven om te kunnen reflecteren  op jezelf en je omstandigheden. We lopen van Sarria naar Santiago de Compostela en eindigen in Finisterre. Gemiddeld 20 km per dag, met jouw persoonlijke rugzak. Onderweg sta je al lopend stil bij acht belangrijke levensvragen. Je geeft aandacht in het hier en nu, houdt je doel voor ogen en zet bewuste stappen. Zo leer je omgaan met obstakels op je pad en blijf je in contact met het moois in je rugzak. Je ontdekt je kracht en persoonlijke kwaliteiten. Om van daaruit bewuste keuzes te maken voor de toekomst. Met vooral ook veel plezier onderweg.


"Het waren de zwaarste, en ook meest bijzondere dagen uit mijn leven. Ik kan vanaf morgen met een nieuwe start beginnen. Op weg naar een kansrijke toekomst."
~deelnemer


Nepal Empowerment


In dit avontuurlijke programma worden jongeren uitgedaagd uit hun comfortzone te komen, hun doel voor ogen te houden, obstakels onderweg te overwinnen en in contact te blijven met het moois in hun rugzak. De jongeren maken een hike naar Poonhill (3210 meter), een 3-daagse rafting met verblijf in de natuur en dragen hun steentje bij in een weeshuis. Zo ontdekken ze zichzelf. In een overgetelijk waardevol avontuur.


"Dat ik mezelf mag zijn en niet hoef te twijfelen over wat ik zeg of doe. Dat ik gewoon trots op mezelf mag zijn"
~deelnemer


VOOR (JONGEREN) ORGANISATIES EN INSTELLINGEN GEEF IK INSPIRATIESESSIES, WORKSHOPS, COACHING-, TRAINING- EN TEAMPROGRAMMA'S OP MAAT. ZOWEL BINNEN (IN COMPANY) ALS BUITEN. AFGESTEMD OP DE ERVARING DIE JIJ WIL BELEVEN.


Interesse?

Ik geef je graag meer informatie en een offerte op maat.


Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).