lopendstilstaan » boeken

Geïnspireerd door het leven en de weg naar Santiago de Compostela, neemt John je mee op ontdekkingsreis. Authentiek en kwetsbaar laat hij zichzelf zien en inspireert je de mooiste schat op aarde te ontdekken: jezelf zijn. Met een lach en een traan loop je een stukje mee op zijn levenspad. Om uiteindelijk in acht stappen lopend stil te staan bij jezelf. Zo zet hij je op speelse en humoristische wijze in beweging. Met beide voeten aan de grond, ongecompliceerd, wijs en liefdevol. John van der Sluis (1966) is behalve zichzelf ook Mindfulness-, NLP- en Wandel Trainer. Hij neemt mens en organisatie mee op reis naar persoonlijke- en/of professionele groei. Hij begeleidt kansRIJKE jongeren onderweg naar Santiago de Compostela en in Nepal.

 

"Bij het lezen van je boek liepen de tranen over mijn wangen. Ik wil weer leven. Ik wil ook graag weer dingen doen waar mijn hart van 'in de fik' gaat staan." ~Sacha


Aangeleverd in pdf-formaat.

Vanuit zijn visie (leven is bewust onderweg zijn) en zijn missie (dat wil ik met jou delen) neemt John je in ‘inspirajohn’ mee op avontuur. Met een authentieke, nuchtere en speelse kijk nodigt hij je uit lopend stil te staan. Door eigen foto’s te voorzien van eigenzinnige teksten met een miniblog. Aan de hand van inspirerende momenten onderweg in het leven. Met Mindfulness, NLP, Pelgrimeren naar Santiago de Compostela  en een trekking in Nepal als waardevolle ervaringen in zijn rugzak, neemt John (1966) individuen, teams en kansrijke jongeren mee op avontuur. Op ervarend lerende wijze op weg naar persoonlijke- en/of professionele groei.

 

"Vind al jouw posts echt helemaal geweldig, moest ik even kwijt." ~Saskia