Oké, je wilt als team het avontuur aangaan, toch? Check. Hoge werkdruk, meer doen met minder mensen, wisselende teamsamenstelling, budgetten die onder druk staan, constant maar moeten scoren, verandering van management, nieuw team, nieuwe richting, trainingsmoeheid. Oh ja, en dan moet je ook nog bevlogen en zelfsturend zijn etc. Pfff. In avontuurlijke programma's worden individuen en teams op ervarend lerende wijze uitgedaagd op o.a. de thema's samenwerken, communicatie, doelrealisatie, vertrouwen en ontmoeting met elkaar. Een thema op maat is natuurlijk mogelijk. Met reflectie, feedback en vooral plezier en diepgang onderweg.

Team Tools & Methodieken


Teamwerk | is een waardevolle mix van teamcoaching, teamtraining en teambuilding. Het bevat componenten uit NLP, systemisch werk, teamgames en Transactionele Analyse. De ervaringsgerichte aanpak staat garant voor een pragmatisch karakter binnen een methodisch kader. Je krijgt praktische tools in het werken met teams en zoomt tegelijkertijd in op de dynamische complexiteit van teams: zingeving van teamleden, verhoudingen tussen teamleden, focus op visie en missie, verborgen dynamieken en rollen binnen teams. Vanuit een mensgerichte aanpak neem ik teams mee in een proces van groei.


NLP
 
| staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een doelgerichte manier van denken, voelen en handelen. Het geeft toegang tot onbewuste processen en je diepste drijfveren. Het geeft inzicht in hoe jij de wereld waarneemt en hoe je je communicatie kunt inzetten voor een beter contact met jezelf, de ander en je omgeving. Dat geeft vooral richting in je leven.

Mindfulness | is het gericht aandacht geven in het hier en nu, zonder direct te reageren op de ervaring. Zo krijg je dieper inzicht in je automatische piloot (jouw automatische manier van denken, voelen en handelen). Het biedt je de mogelijk om bewust(er) te reageren op datgene wat je meemaakt, prettig of onprettig. Die vrijheid en ruimte geeft je uiteindelijk innerlijke rust.

Ervarend leren | hierbij gaat het vooral om doen, actie, in beweging komen. Want al doende leert men. Ik kan je dingen vertellen, dan weet je het. Ik kan je dingen laten zien, dan geloof je het. En, ik kan je dingen laten ervaren, dan voel je het. Dat is het principe. Met ook nog eens plezier onderweg.

 

En ook Ademcoaching, Wim Hof Methodiek en Story telling!

Ervaren | Ontdekken | Groeien


Ga als team op pad met een missie: het vinden, veroveren en kraken van de kluis. Als metafoor voor met elkaar gaan voor een doel.

 

Ga als team op pad om ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten mogelijk te maken.. Zo ontdek je dat je tot meer in staat bent dan je denkt.

 

Ga als team op pad en hou je collega's in de gaten. Eén iemand, de mol, heeft hele andere belangen. Wie kan je nog vertrouwen?

 

Ga als team op pad en ervaar dat stress ook leuk kan zijn, en goed voor de verbinding. Stap in de happy stress zone!

 

Ga als team dwars door je angst heen door het breken van een pijl op je keel. Houd je doel voor ogen en doorbreek je obstakels.

 

Ga als team op pad met old-school communicatie middelen. Zo ontdek je hoe je vandaag de dag vanuit verbinding in contact kan gaan met de ander.

 

Ga als team op pad en ontdek hoe je in slechts 5 stappen, met elkaar, ontspannen je doel kunt bereiken. En stress kunt voorkomen.

 

Ga als team op pad en ontdek hoe je in wisselende teamsamenstelling uiteindelijk gemotiveerd blijft om het gezamenlijk doel te bereiken.

 


Teamkwartiertje

Met plezier inzicht in je team Tijd voor een break. Ik kom langs tijdens de koffiepauze,  lunch of de 16 uur dip of vergadering. Om even buiten (of binnen) te spelen. In slechts 15 minuten zet ik je team op speelse wijze in beweging. Zo krijg je direct, met plezier, inzicht in je team. Dit kan tevens dienen als intake om voor een vervolg avontuur.


VOOR BEDRIJVEN, ORGANISATIES EN INSTELLINGEN GEEF IK AVONTUURLIJKE COACHING-, TRAINING- EN TEAM PROGRAMMA'S. ZOWEL BINNEN (IN COMPANY), ALS LIEVER BUITEN. AFGESTEMD OP DE ERVARING DIE JIJ WILT BELEVEN.


Interesse?

Ik geef je graag meer informatie en een offerte op maat.


Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).