lopendstilstaan » avonturen » ontmoeten

Ontmoeten

Wil je een (vernieuwde) ontmoeting met jezelf, mij en Lopend Stilstaan?
Kom dan naar één van de volgende avonturen.


>> Datum volgt via social media

Ieder seizoen is er een 'mindful hangout'. Afhankelijk van de weersomstandigheden lopen we in stilte (op blote voeten als je wil), hangen we in een hangmat, nemen we een frisse duik in open water (pootje baden mag ook) en zijn we mindful bij een kampvuur. Sta open voor de ervaring in het moment en laat je vooral verrassen. Ga mee naar buiten, op reis naar binnen. Op weg naar jezelf. Via mijn social media kanalen en nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van de eerstvolgende hangout. In overleg ook 1-op-1 mogelijk. En altijd op donativo basis, jij bepaalt wat je betaalt!

>> vanaf september 2019

Wil jij in je element zijn? Ga dan mee op avontuur in de 1-daagse Mindfulness training 'In je element'. Ieder seizoen doorloop je op ervaringsgerichte wijze de belangrijkste Mindfulness thema's aan de hand van de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht. Loop online mee. Ben je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om deel te nemen, dan is er een online avontuur. Daarmee kan je op ieder gewenst zelf stappen zetten om in je element te zijn.

Element

>> Datum in overleg

Geïnspireerd door het leven en mijn pelgrimage naar Santiago de Compostela schreef ik het boek 'Je bent een schat!'. In een inspiratie sessie (workshop & lezing) neem ik je op interactieve wijze mee op ontdekkingsreis naar jezelf. Aan de hand van reisverhalen en oefeningen doorloop je een aantal universele levensthema's. Met een lach en een traan, beide voeten aan de grond, speels en met humor. Om uiteindelijk de schat in jezelf te ontdekken.


Interesse?

Laten we elkaar ontmoeten.


Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).